صبايا نواعم
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

للبنات والسيدات فقط
 
البوابة*البوابة*  الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  التسجيلالتسجيل  

 

 الباذنجان المخلل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
sesamy
الاداره
الاداره
sesamy


♂ ولــد / بنــــت ♀ انثى مُشآركاتيّ : 2395
دُعاآء اليومّ : اللهم اكفني بحلالك عن حرامك واغننى بفضلك عن من سواك
نقآطيّ : 10166
السٌّمعَة : 6
ُعُضويتيّ : 28/11/2008
الموقع : anty.banouta.net
الهوايه : الكتابه
♔ علمـ بلدي ♔ : امـ الدنيا
✿ مزاجِې النـﻬاردهـ ✿ : دلوعة

الاضافات
ساعة المنتدى: Digital Clock HI, THE TIME IS

الباذنجان المخلل Empty
مُساهمةموضوع: الباذنجان المخلل   الباذنجان المخلل Icon_minitime1الخميس مايو 13, 2010 7:23 am

المخلل :


هو خضار .... بس غير كل الخضار ؟ !

حادق و حامي ... بس !

بتحبه

و أنت بتاكله مش قادر تاكله و مش قادر تبطل اكل .

و غير كده كمان

أنه أكتر حاجة بتفتح النفس للأكل . ( بدون منازع ) .




الباذنجان المخلل :


يختار الباذنجان صغير الحجم من النوع العروس ثم يغسل

و يقشر العنق الأخضر و يقلى في الزيت الغزير ثم يترك ليبرد

و يفتح من ناحية واحدة و ثم يحشى بالخلطة "في الأسفل" و يوضع في طبق ثم يؤكل بعد يوم .

الخلطة :

رأس ثوم ـــ 2/1 ك فلفل أخضر ـــ ملح و فلفل ـــ ليمون ـــ كمون .

يدق الثوم جيدا و يقطع الفلفل الأخضر و يخلط مع الثوم المدقوق ثم يضاف الكمون و الليمون .








الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://anty.banouta.net
 
الباذنجان المخلل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» اللفت المخلل
» مكدوس الباذنجان
» صينية الباذنجان بالبشاميل

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
صبايا نواعم :: طعم تاني .. Kitchen and Cooking :: سلطات ومقبلات ومشهيات-
انتقل الى: