ووووووووووووووااااااااااووووووووووو
الصور خاصة اللى طالع منها البخار
محسسانى ان الاكلة بتتعمل قدامى
على الطبيعه
الحقيقه انا باعمل نفس الطريقه دى
ماعدا التقطيع
باقطعها مكعبات صغيره بدل الشرائح
وطريقه تانيه مش اسكندرانى طبعاً :
بنشوح البصل ونضيف لها الكبده
وبقيه المكونات بس بدون طماطم
بنخليها بره علشان تتقدم معاها
بس يكون مرشوش عليها شويه كمون او كسبره ناشفه
بالاضافه طبعاً لسلطة الطحينه
بس باضيف ميه فى تسوية الكبده
واحنا بنحب الكبدة قووووووووووى
وكل فتره بسيطه بنعملها
فكره الشرائح ان شاء الله اعملها المرة الجايه
تسلم الايادى ..
ولو ان الموضوع مكرر لكنى حذفت موضوعى لعيونك
على الرابط التالى
https://anty.banouta.net/montada-f33/topic-t528.htm